Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Vychutnajte si kúsok slnka v pohári: Nenahraditeľná Pálava od Martina Šebestu

České víno sa v posledných rokoch stalo výrazným hráčom na svetovej vinárskej scéne. Jednou z najzaujímavejších odrod, ktoré sa pestujú na moravských viniciach, je bezpochyby Pálava. Táto odroda, s bohatou históriou a charakteristickým štýlom, je jedným z klenotov rodinného vinárstva Martina Šebestu.

Víno Pálava od Martina Šebestu je viac než len nápoj

Je to pohľad na slnečnú stranu moravských viníc. Pri prvom kontakte s touto lahôdkou je ťažké nevsádzať do nej svoje srdce. A prečo by ste to nemali urobiť, keď už máte možnosť ochutnať také výnimočné víno?

Vôňa vína je prvým, čo vás zasiahne

Akonáhle sa dostanete k poháru Pálavy od Martina Šebestu, vôňa Vás dostane. Ľahký nádych vanilky a ruže sa vám pohráva s čuchom, ponúkajúc náhľad do jemných tónov tohto vynikajúceho nápoja. Ale skutočný zážitok prichádza pri prvom kontakte s chuťou. Výrazná, no jemná chuť, s dlhšou dochuťou a typickým odrodovým charakterom, vás zahrnie teplom a harmóniou.

Výber z hrozna vo fľaške Pálavy

Podľa Martina Šebestu je tento konkrétny výber Pálavy označený ako "Výber z hrozna", ktorý nás zavedie do konkrétnej lokality - Orechová hora. Alkoholový obsah, 13,0 obj.%, je dobre vyvážený a dopĺňa celkový dojem vína. Šebestov pálava ponúka aj zaujímavé čísla, pokiaľ ide o zloženie: cukor 16,7 g/l a kyselina 6,8 g/l. Tieto údaje odrážajú jemnosť a vyváženosť tohto vína.

Symbolom tohto vína je Slnko

Symbolom vína Pálava od Martina Šebestu je slnko, ktoré nájdeme aj na etikete fliaš. Prečo práve slnko? Otázka sa zdá byť jednoduchá, no jej odpoveď odhaľuje hlboký význam pre tento región. Slnko, páliace na oblohe, dalo názov celej oblasti - Podpálavie. Táto časť Českej republiky patrí medzi najteplejšie miesta v krajine. Vápencové podložie zachytáva teplo a poskytuje ideálne podmienky pre pestovanie vínnej révy. Preto Pálava umožnila vznik tejto výnimočnej a vyváženej odrody.

Vychutnajte si pohár tekutého slnka s vínom Pálava od Martina Šebestu. Je to viac než len pohárik vína - je to pohľad na slnečnú stranu moravských viníc, ktorá vám otvára bránu do sveta jedinečných chuťových zážitkov.

Upozornenie

Predaj alkoholických nápojov len pre osoby nad 18 rokov!

Možný nákup iba ucelené kartóny 6 ks fliaš (môže byť aj mix rôznych fliaš), vzhľadom na krehkosť tovaru.

Upozornenie

Predaj alkoholických nápojov len pre osoby nad 18 rokov!

Možný nákup iba 6 ks fliaš (aj mix), vzhľadom na krehkosť tovaru.